Diensten

U denkt eraan om uw eigendom te verkopen en vraagt zich af waar u moet beginnen. U bent op zoek naar een all-in service en no-nonsense aanpak. Na een verkennend gesprek ga ik op zoek naar de service die het beste bij u past. 

De 7 stappen die we samen doorlopen:

1

Kennismaking

Tijdens een gesprek maak ik graag kennis met u en uw eigendom. Een persoonlijke aanpak is voor mij essentieel met oog op een aangename samenwerking. Ik zal meteen de nodige gegevens verzamelen om voor u een realistische schatting te kunnen opstellen.
2

Voorstellen schattingsverslag

Een woning schatten is geen nattevingerwerk. Ik zal u een uitgebreid en schriftelijk verslag afleveren en voldoende toelichten.
3

Startfase

Wanneer u uiteindelijk beslist om met mij samen te werken, overlopen we nog even samen de verkoopopdracht zodat alles duidelijk is en ik de verkoop kan opstarten. De duurtijd en de richtprijs worden bepaald in ons gesprek. Geen klassieke 6 maanden!
4

Voorbereiding

Ik kan aan de slag gaan! Alle nodige documenten die verplicht zijn in de verkoop worden verzameld, de fotograaf komt langs, de advertenties worden gemaakt,… Alles wordt tot in de puntjes klaargezet.
5

Opstart verkoop

De dag is aangebroken! Uw woning komt te koop te staan op de verschillende portaalsites, het bord wordt geplaatst, de advertenties worden verspreid,… De zoektocht naar een geschikte koper is begonnen!
6

Bezoekmoment

Op een vooraf afgesproken tijdstip zal er een bezichtigingsmoment plaatsvinden. Iedere potentiële koper wordt apart rondgeleid zodat iedereen de gepaste info verkrijgt en het geen overrompeling wordt in uw woning! Indien nodig zullen er bijkomende bezoekmomenten georganiseerd worden zodat iedereen de kans krijgt om uw woning te bezichtigen. Kandidaten hebben de kans om binnen de 48 uur een bod uit te brengen.
7

De koper is gevonden

Er zal een onderhandse verkoopsovereenkomst getekend worden opgesteld door mezelf in samenwerking met uw notaris.

Hebt u nog vragen?

Met veel plezier kom ik eens langs om de verschillende verkoopfases mondeling toe te lichten. 

+32 499 48 10 10

hallo@dieterdedobbeleer.be

Laten we kennismaken

Vul even dit formulier in en ik laat snel van me horen.